26 Nisan 2009 Pazar

Spormax izle -Bedava spormax izle,Spormax programi İndir,Spormax maç

Sporseverler, Digiturk 78. kanaldan yayın yapacak olan SPORMAX'ta İngiltere Premier Lig, Rusya Ligi, Brezilya Ligi ve çok yakında açıklanacak büyük sürprizleri bulabilecek. Digiturk'ün yeni spor kanalı SPORMAX kısa sürede sporsevrelerin tutkusu olacak !..



PREMIER LİG SPORMAX'TA !!!



Her maçta ayrı bir futbol resitalinin yaşandığı, Tuncay Şanlı ve Tugay Kerimoğlu gibi Türk yıldızların yanı sıra Cristiano Ronaldo, Deco, Torres, Fabregas, Rooney gibi dünya yıldızlarının da top koşturduğu İngiltere Premier Lig'i SPORMAX'ta HD yayın kalitesi sayesinde adeta sahanın içindeymişsiniz gibi izleyebileceksiniz !..



Premier Lig maçları 2010 yılına kadar 2 sezon boyunca Digiturk SPORMAX tarafından HD kalitesi ve ayrıcalığı ile sporseverlerin beğenisine sunulacak. Digiturk üyeleri Turkcell Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası, Brezilya Ligi ve Rusya Ligi'nden sonra Dünya'nın en prestijli ligi ile bir kez daha futbola doyacak.



HD KALİTESİYLE 378'TE...



Digiturk 78. kanaldan yayın yapacak olan SPORMAX'i DIGITURK PLUS üyeleri 378. kanaldan HD kalitesiyle izleyebilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

NOT:Lütfen yorumlarınızı dikkatli ve düzgün bir şekilde yazınız.Reklam,Küfür ve msn adresi verilen yorumlar silinecektir.