11 Mayıs 2009 Pazartesi

Sopcast Maç İzle - Sopcast İndir

ANASAYFAMIZDAN maç yayınları hakkında bilgi alıyorsunuz. maç isimlerinin üzerine geldiğinizde sol tarafta hangi kanalda yayınlandığına dair bilgileri fark edeceksiniz zaten.



Programları http://netskor.blogspot.com/2009/04/sopcast-program-indirmac-izlesopcast.html linkinden indirebilirsiniz.



Evet basitçe 3 adımı var ve rahat rahat maç izleyebiliyorsunuz. (internet explorer ile izleyin firefox sorun çıkarabiliyor.)



Dünya liglerinden özellikle premiere lig'den maç izlerken hem görüntü kalitesi, hem streaming durumunda arıza çıkmıyor. gayet başarılı..

lig tv üzerinden maç izlemek isterseniz arada sırada kesilen görüntü ve düşük kalite durumları mevcut. neticede ucuz etin yahnisi hesabı bedava izlemek istiyorsanız katlanılabilir.



''Daha çok insan, daha çok kalite'' sloganları olduğuna göre, tanıdıklarınıza haber verin, herkes izlesin...



Bedava maç izlemek baya bir ilgi çekecek konu olduğundan bolca ''beceremedim'' tarzı yaklaşım olacaktır. burdaki açıklamaları sırayla yaparsanız hiçbir sorun yaşamadan maçı izleyebiliyorsunuz.



Bunun haricinde ''channel offline'' , ''no peers to connect'' gibi arızalar sizden değil yayından kaynaklanıyordur.



Kotalı kullanıcılar için hatırlatırım ki ''asla'' buna yeltenmeyin. maça başlarsanız kapatamayıp, sonra limitinizi bitirebilirsiniz. bildiğin 90 dakikalık stream yaptığınızı düşünün ki kotaya tecavüz deriz biz internet semalarında bu işe..



Ha bir de player'ın altında fs butonunu fark etmeyenler için söyleyeyim ona bastığınızda full ekran izleyebiliyorsunuz. bannerlardan filan rahatsız olduysanız, deneyin..



Görüntü ve stream kalitesinin ilerleyen haftalarda giderek artacağını söylüyorlar. merakla takip edeceğiz...



Sopcast programını yükledikten sonra aşağadaki linklerden maçlari izleyebilirsiniz....



Bazen linkler çalışmayabilir, tekrar denemekte fayda var, maç baslamadan bağlanın....





Sopcast'i Turkiye'den kullanabilmek icin

DNS adreslerinizi değiştirmeniz gerek.



DNS Adresi Değiştirmek için



Bilgisayarım Çift Tıkla Aç --> Ağ Bağlantılarım --> Ağ Bağlantılarımı Görüntüle --> Yerel Ağ Bağlantınızı sağ tıklayıp --> Özellikleri Tıkla



Açılan pencerede --> Internet Iletişim Kuralları (TCP/IP) Tıkla aç --> Açılan pencerede --> "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan" bölümüne kullanmak istediğiniz DNS adreslerini yazabilirsiniz.



Mesela sunlari kullanabilirsiniz :



208.67.222.222

208.67.220.220



Sopcast'i indirmek icin :

http://www.sopcast.org/download/

veya www.sopcast.com



Buradan indirdikten sonra programı kurup baglanın. Anonymous olarak ve sifreye dokunmadan. Daha sonra herhangi bir sopcast linkini sop://broker.sopcast.com:3912/????? programda ustte bulunan adres kutusuna yapıstırıp yanındaki ok işaretine tıklıyorsunuz. Sagda acilan pencereden seyrediyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

NOT:Lütfen yorumlarınızı dikkatli ve düzgün bir şekilde yazınız.Reklam,Küfür ve msn adresi verilen yorumlar silinecektir.